PASTI PUTRA PERMAI (3P) TERUS CEMERLANG.... JUARA SAJAK PEREMPUAN ALAMRIA PASTI KEBANGSAAN 2013, NAIB JUARA KALAM JAMAIE ALAMRIA PASTI KEBANGSAAN 2013, JUARA SAJAK PEREMPUAN, JUARA KALAM JAMAIE ALAMRIA PASTI SELANGOR 2013, JUARA KESELURUHAN ALAMRIA PASTI PUCHONG 2013, NAIB JUARA BOLAJARING PESTA SUKAN NEGERI SELANGOR 2013, JUARA BOLAJARING, JUARA BOLASEPAK PESTA SUKAN PASTI NEGERI SELANGOR 2013!!!

Isnin, 1 November 2010

PLANETARIUM NEGARA, ROMBONGAN 3P NAK DATANG!

Jikalau pada tahun 2009, rombongan 3P membuat lawatan sambil belajar ke Pusat Sains Negara di Bukit Kiara, insyaallah pada tahun ini kami akan melawat Planetarium Negara di Lake Garden Kuala Lumpur pula.

Rombongan kali ini lebih besar - lebih 60 orang pelajar dijangka akan menyertai lawatan.  Kalau pada tahun dahulu ramai yang nak jadi saintis lepas melawat Pusat Sains Negara, mungkin kali ini akan timbul minat pelajar-pelajar untuk mendalami ilmu astronomi dan menjadi ahli astronomi Islam seperti Al-Biruni, Al-Khazin.

Semua pelajar yang menyertai rombongan berbas ke Planetarium Negara, Kuala Lumpur pada 3 November 2010 diminta mematuhi dan mengikut jadual dibawah untuk mempastikan kelancaran program:
7.45 pagi                     Berkumpul di Pasti Putra Permai
7.55 pagi                     Taklimat lawatan
8.10 pagi                     Rombongan bertolak ke Planetarium Negara
9.30 – 12.30 tghhari    Program Lawatan Planetarium Negara
12.40 tghhari               Berkumpul di hadapan bas
12.50 tghhari               Rombongan bertolak dari  Planetarium Negara

Pelajar diminta:
·         Memakai pakaian sukan PASTI yang lengkap (uniform coklat) dan berkasut selesa;
·         Bekalan minuman (jika perlu);

SELAMAT MEMBUAT LAWATAN SAMBIL BELAJAR;-)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan