PASTI PUTRA PERMAI (3P) TERUS CEMERLANG.... JUARA SAJAK PEREMPUAN ALAMRIA PASTI KEBANGSAAN 2013, NAIB JUARA KALAM JAMAIE ALAMRIA PASTI KEBANGSAAN 2013, JUARA SAJAK PEREMPUAN, JUARA KALAM JAMAIE ALAMRIA PASTI SELANGOR 2013, JUARA KESELURUHAN ALAMRIA PASTI PUCHONG 2013, NAIB JUARA BOLAJARING PESTA SUKAN NEGERI SELANGOR 2013, JUARA BOLAJARING, JUARA BOLASEPAK PESTA SUKAN PASTI NEGERI SELANGOR 2013!!!

Isnin, 23 Mei 2011

SAMBUTAN HARI GURU DAN HARI LAHIR BULAN MEI 3P - 20 MEI 2011

Hari Guru 3P disambut sederhana tetapi meriah dengan anak-anak 3P menyanyikan lagu Selamat Hari Guru kepada guru-guru mereka.  Ditambah lagi dengan sambutan Hari Lahir Berkumpulan untuk bulan Mei dengan pelbagai kek dan hadiah yang disumbangkan oleh ibubapa warga 3P.  Seramai 11 orang anak-anak 3P menyambut ulangtahun hari lahir pada bulan Mei ini. Di samping itu, anak-anak 3P tidak mahu ketinggalan menghadiahkan kad dan hadiah untuk guru-guru.

Kepada para guru 3P, Selamat Hari Guru.  Teruskan usaha murni kalian mendidik anak-anak ini menjadi insan soleh contoh yang berguna dan berbakti kepada Islam, ibubapa dan masyarakat...

Ikuti gambar-gambar yang diambil sepanjang sambutan:

Anak-anak 3P menunggu majlis bermula

Guru-guru 3P bergambar bersama pengurus, Puan Hasnah
(Cikgu Jamnah tiada dalam gambar, kecemasan keluarga)
 Kek-kek birthday


Kek Hari Guru sumbangan salah seorang ibubapa 3P
 Majlis Penyampaian Hadiah buat Guru-guru dan Staf 3P


 Anak-anak 3P yang menyambut 'birthday' pada bulan
Mei menerima hadiah dari Puan Hasnah
  
"May Birthday Girls & Boys" bergambar bersama guru-guru 3P yang diraikan
Tiada ulasan:

Catat Ulasan