PASTI PUTRA PERMAI (3P) TERUS CEMERLANG.... JUARA SAJAK PEREMPUAN ALAMRIA PASTI KEBANGSAAN 2013, NAIB JUARA KALAM JAMAIE ALAMRIA PASTI KEBANGSAAN 2013, JUARA SAJAK PEREMPUAN, JUARA KALAM JAMAIE ALAMRIA PASTI SELANGOR 2013, JUARA KESELURUHAN ALAMRIA PASTI PUCHONG 2013, NAIB JUARA BOLAJARING PESTA SUKAN NEGERI SELANGOR 2013, JUARA BOLAJARING, JUARA BOLASEPAK PESTA SUKAN PASTI NEGERI SELANGOR 2013!!!

Sabtu, 7 November 2009

4 Pelajar Terbaik 3P di SMIP

Pelajar 3P tetap ceria selepas 'exam'

Pada Sabtu pagi 7 November 09, 4 wakil pelajar 3P berada di Sekolah Menengah Islam Puchong untuk menjalani Peperiksaan Setara PASTI Kawasan Puchong bersama wakil-wakil pelajar PASTI di sekitar Puchong.

Ini adalah pertama kali 3P menghantar wakil ke Peperiksaan Setara Kawasan. Jadi ini merupakan pendedahan yang baik buat mereka untuk bertemu rakan sebaya dari PASTI cawangan lain dan beradu minda sesama mereka. Apa keputusan yang mereka perolehi bukan menjadi matlamat utama..


Seperti biasa, warga cilik 3P tetap ceria. Kalah menang, lain kira;-)

Kepada Nureen Najwa, Nisha, Maryam dan Baihaqi, tahniah kerana tetap tenang dan 'cool' dalam menghadapi tekanan peperiksaan. Lepas periksa kita boleh pergi makan roti canai...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan