PASTI PUTRA PERMAI (3P) TERUS CEMERLANG.... JUARA SAJAK PEREMPUAN ALAMRIA PASTI KEBANGSAAN 2013, NAIB JUARA KALAM JAMAIE ALAMRIA PASTI KEBANGSAAN 2013, JUARA SAJAK PEREMPUAN, JUARA KALAM JAMAIE ALAMRIA PASTI SELANGOR 2013, JUARA KESELURUHAN ALAMRIA PASTI PUCHONG 2013, NAIB JUARA BOLAJARING PESTA SUKAN NEGERI SELANGOR 2013, JUARA BOLAJARING, JUARA BOLASEPAK PESTA SUKAN PASTI NEGERI SELANGOR 2013!!!

Khamis, 14 Julai 2011

SESI FOTOGRAFI KONVO & KELAS 3P

Pada hari Khamis, 13 Julai 2011, kelas-kelas 4 dan 6 tahun merekodkan 100% kehadiran.  2 orang tidak dapat hadir di kelas-kelas 5 tahun atas sebab kesihatan. Kehadiran yang begitu tinggi.  Kenapa?  Kerana ada sesi fotografi...  Anak-anak 3P tiba awal pagi, tidak sabar-sabar menanti sesi bergambar. 

Uncle Din, jurufoto dari E-Lay & Uncle Firdaus tiba pada pukul 8.35 pagi untuk memulakan sesi fotografi di 3P.  Pelajar-pelajar kelas 4 tahun yang mula-mula bergambar dengan jubah, diikuti oleh kelas 5 dan 6 tahun.  Sesi bergambar pelajar-pelajar 6 tahun agak panjang kerana mereka turut bergambar individu.

Sesi fotografi pada pagi itu tamat hampir pukul 12 tengahari.  Ikuti beberapa gambar (tak profesional) yang sempat kami ambil.  Bagaimanakah gambar-gambar anak-anak ini yang telah di 'touch-up'?  Tunggu...., bulan Oktober nanti, insyaallah

Anak-anak kecil molek dari kelas 4 Hambali & Muslim

Gambar kelas 4 Muslim
Uncle Din dan Uncle Firdaus tengah menyiapkan
 anak-anak 4 Hambali di tempat masing-masing


Kelas 5 Bukhari - semua hero


Kelas 5 Maliki

Anak-anak 5 Hanafi sedang beratur untuk bergambar

Kelas 5 Hanafi

Kelas 6 Nawawi

Giliran anak-anak 6 Shafie pula
 Beberapa gambar individu yang sempat diambil

Staf 3P 2011 bergambar bersama pengurus, Puan Hasnah

Tiada ulasan:

Catat Ulasan